Search
Close this search box.

Orthopedie

Hoog kwalitatieve orthopedische schoenen of steunzolen.

Orthopedie
van A tot Z

We hebben bewust gekozen om een kleinschalig familiebedrijf te blijven, zodanig dat de patiënten steeds dezelfde contactpersonen hebben.  De maatname, het maken van de leesten en passchoenen gebeurt allemaal in eigen atelier.  Het voordeel hiervan is dat er eventuele aanpassingen nog tijdens het productieproces uitgevoerd kunnen worden, we kennen onze patiënten en hun voeten. 

We zijn erkend door het RIZIV dus na goedkeuring voor schoenen dient u enkel het remgeld te betalen, ook voor de aflevering van steunzolen kunnen we (indien op voorschrift van geneesheer-specialist) een attest opmaken zodat u van de mutualiteit een gedeeltelijke tegemoetkoming krijgt.

Het bedrag van het remgeld of terugbetaling wordt bepaald door het RIZIV.

 

Hoe gaan we te werk?

Orthopedische Schoenen

Eerste fase

U komt op afspraak voor bespreking van de schoenen, wensen en mogelijkheden naargelang de richtlijnen van het voorschrift van de geneesheer-specialist* . Er gebeurt een opmeting en maatname (gipsen van uw voeten).

We maken uw dossier op en sturen dit naar uw mutualiteit/verzekeringsmaatschappij ter goedkeuring.

*( specialist : algemeen chirurg, orthopedie, traumatologie, fysische geneeskunde en revalidatie, reumatologie, pediatrie, neurologie en neuropsychiatrie.)

Tweede fase

Nadat we de administratieve goedkeuring ontvangen hebben, worden de leesten, orthesen en passchoenen gemaakt. Uw keuze van schoenen is vrij, u kan kiezen uit 10-tallen leersoorten en kleuren. Hierna kunnen we starten met het maken van de eigenlijke schoen.

We opteren voor het eigenhandig vervaardigen van de schoenen om zo eventuele kleine aanpassingen tijdens het productieproces nog te kunnen doorvoeren.

Derde fase

Ongeveer vijf weken na het voltooien van de laatste pasfase zijn uw schoenen gereed voor ophalen.

Zodra uw schoenen (of steunzolen) zijn afgeleverd, blijven wij continu beschikbaar om u te ondersteunen en te zorgen dat uw tevredenheid gewaarborgd blijft. U kunt te allen tijde op onze service rekenen, zelfs na de levering, omdat uw comfort en tevredenheid onze hoogste prioriteit zijn.

Twijfel niet om ons te contacteren bij een probleem, aanpassingen zijn steeds mogelijk.

Nog vragen

Indien u na het doorlopen van onze verschillende fasen nog vragen heeft of indien een bepaalde fase niet geheel duidelijk is, kan u contact met ons op te nemen via de onderstaande knop. Ons team staat klaar om u te assisteren en eventuele onduidelijkheden op te helderen.

Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie met betrekking tot de benodigde documenten. Aarzel niet om ons te benaderen voor aanvullende details of verduidelijking omtrent documentatie. Wij streven ernaar om u volledig te ondersteunen en u van de nodige informatie te voorzien.

SteunZolen

De productie van onze steunzolen is steeds op maat, we werken niet met prefab zolen of digitale bibliotheken met standaard basiszolen.  

Hiervoor werken we steeds  op basis van de maatgenomen voet met wassen plaatjes en/of de ingescande vorm of gips van uw voet.

Aangezien dit het belangrijkst is, worden deze zolen persoonlijk geschuurd.  Toch zijn we bezig met voorbereiding in robotica om zo tijd te winnen bij het schuren doch nog steeds vanuit de echte vorm van de voet. 

BEKIJK ONZe

Realisaties